Bonaire is een interessante vakantiebestemming voor mensen met een chronische ziekte of handicap. Door het heerlijke klimaat voelen zij zich vaak beter dan in hun eigen land. Maar zonder vakantieverblijf dat rekening houdt met hun specifieke benodigdheden kunnen zij deze mooie reis niet boeken.

De groep mensen met een chronische ziekte of handicap is veel groter dan u vermoedelijk denkt. Bij iemand in een rolstoel is het duidelijk dat bepaalde aanpassingen nodig zijn. Maar aan de meeste mensen met een handicap zie je in eerste instantie niets. Ook de leeftijd zegt in niets.

Voorzieningen voor mindervaliden betekenen commerciële winst. Denk alleen al aan de doelgroep 50-plus: de mensen die gewoonlijk wat meer te besteden hebben maar ook vaker mobiliteitsproblemen ervaren dan jongeren. Drempels weghalen of een extra trapleuning plaatsen is een kleine moeite om deze grote doelgroep binnen te kunnen halen. Voor hen zijn ook aanpassingen aan uw zwembad van belang. Wij adviseren hierin en werken indien nodig samen met uw eigen zwembadbedrijf.

U kunt denken aan een oprit naar de entree, extra trapleuningen en een invalidentoilet, maar ook een gestandaardiseerde invalidenkamer. Deze heeft onder andere een extra brede automatische deur, een ruime badkamer met douchestoel, een onderrijdbare wastafel en een bed met voldoende ruimte eromheen om te manoevreren. U zult zien dat hier vraag naar is!

 

Expertise
Bonaire Mobility Services heeft door jarenlange ervaring in dit vak én beschikbare expertise als ervaringsdeskundige verstand van deze doelgroep en hun specifieke behoeften. Dit betekent dat u uw hotel of appartementencomplex met onze hulp zodanig kunt aanpassen dat een grote groep mindervaliden er baat bij heeft. De meeste aanpassingen vallen helemaal niet op en zullen prima passen in uw interieur. Het zal alleen de mensen die ze nodig hebben opvallen dat ze er zijn.

 

De voordelen voor uw bedrijf:
U voldoet aan wet- en regelgeving en internationale verdragen
Aanpassingen voor mindervaliden vullen het uitgangspunt ´maatschappelijk ondernemen´ in
U toont respect voor uw klanten
U bereikt een grotere doelgroep
U kunt dit op allerlei manieren gebruiken in uw marketing

 

Heeft u potentiele gasten met specifieke behoeften? Neem dan (link)contact met ons op voor mogelijkheden of verwijs hen naar onze pagina (link)Verhuur. Huurartikelen worden bij u gebracht en na afloop weer opgehaald. Zo heeft u een tijdelijk hoog-laagbed of een rolstoel al klaar staan bij de aankomst van uw gast.

Wij willen ook met alle plezier een audit doen bij uw bedrijf, waarbij wij beoordelen of de basisaanpassingen er zijn en wat er ontbreekt. U krijgt hierna een vrijblijvend advies van ons.

(Button)Audit aanvragen

Mogelijkheden:
Drempeloplossingen
Helling naar entree
Deurverbredingen
Traplift
Plateaulift
Extra trapleuningen
Anti-slipbehandeling van traptreden
Automatische deuropener
Invalidentoilet
Ringleidingen
Zwembadleuning
Zwembadlift
Huur van hulpmiddelen